Een fiets voor Bas - Vernelen, Aag, 1980-; Claes, Nick, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Bas krijgt een fiets! Hij mag samen met mama naar de winkel om een fiets uit te zoeken. En hij krijgt er ook een helm met dino's bij! Nu nog leren fietsen. Zal hem dat lukken?
Verkeer
Keywords: Verkeersopvoeding -- Kleuters; Verkeer