Sociale landkaart : uw gids bij sociale rechten en voorzieningen : voor chronisch zieken, mensen met een handicap en zorgbehoevende ouderen. (Brugge : Vanden Broele, 2019)
De informatiebron bij uitstek voor hulpbehoevenden, mantelzorgers en hulpverleners.
Keywords: Sociale welzijnszorg -- België