Jaarboek onderzoeksjournalistiek 2015 : Eindred. en coörd. Annemarie Geleijnse en Rineke van Houten; VVOJ. - VVOJ (Verenging van Onderzoeksjournalisten); Geleijnse, Annemarie, ....-; van Houten, Rineke, ....- (Utrecht : VVOJ, 2015)
Het Jaarboek Onderzoeksjournalistiek doet verslag van de mooiste en meest leerzame verhalen die de onderzoeksjournalistiek afgelopen jaar opleverde in Nederland en Vlaanderen. Verhalen die misstanden blootlegden en tot politieke debatten leidden. Maar ook onderzoek dat opviel door een slimme en creatieve aanpak en bewonderenswaardige vasthoudenheid. De journalisten vertellen in het Jaarboek hoe ze te werk zijn gegaan, waar ze tegenaan liepen en wat hen gaande hield.
Keywords: Journalistiek -- Onderzoek; Journalistiek