Samenwerken aan dienstverlening : durven met dienstverlening - Noels, Bart, ....- (Brussel : Politeia, 2015)
Hedendaagse dienstverlening kan niet meer zonder samenwerking. Samenwerken kan op vele niveaus en met vele partners: binnen het lokaal bestuur, tussen lokale besturen, tussen overheid, middenveld en gebruikers. In het boek “Samenwerken aan dienstverlening” verzamelde editor Bart Noels praktijkvoorbeelden uit België en Nederland, gecombineerd met denkkaders rond samenwerking. Het boek verzamelt visies, cases, opinies van FutureGov, Bibnet, Cultuurnet, Dinobusters, KING, Amsterdam, Gent, VVSG, UGent,... Het boek is de opvolger van het in 2014 verschenen de Interactieve overheid-Durven met dienstverlening.
Keywords: Overheid -- Samenwerkingen