Initiator handbal : ontwikkelingslijnen en opleidingsvisie handbal - Panis, Linde, ....-; D'Hollander, Fred, ....-; Vertommen, Gerrit, ....- (Brussel : Vlaamse Trainersschool, 2015)
Module 2: sporttechnische module - Module 3: didactisch-methodische module - Module 4: stagemodule
Trainer A - Trainer B - Instructeur B - Initiator - Asspirant-Initiator
Keywords: Handbal