Kaatje helpt mama - Slegers, Liesbet, 1975- (Wommelgem : Van In, 2016)
Kaatje is een dagje alleen thuis met mama. Eerst stoppen ze de was in de wasmachine, daarna helpt Kaatje poetsen. En dan volgt een leuke verrassing!
Moederdag
Keywords: Dagelijks leven