Daar is mama! - Witvliet, Marianne, ....-; Janssen, Mark, 1974- (Wommelgem : Van In, 2016)
Omdat Lotje haar nieuwe rode laarsjes niet aan mag, is ze boos op haar mama en loopt ze weg. Met haar nieuwe laarsjes aan. Maar dat valt toch tegen …
Moederdag
Keywords: Weglopen-Verdwalen