Een ongewone buurman - Gerard, Hilde, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Briek en zijn moeder zijn net verhuisd van de stad naar een klein dorpje. Briek schrikt erg van de nieuwe buurman: die ziet eruit alsof hij al een keertje is doodgegaan! Op school doen de gekste verhalen over hem de ronde. Is hij een kindermoordenaar, een piraat, een generaal op rust? Briek begint aan een spannende speurtocht …
Detective - avontuur - humor - verhuizing