De managementassistant en NLP - Ates, Kristine, ....- (Alphen aan den Rijn : Vakmedianet, 2016)
Je kunt alles bereiken als je leert hoe je je eigen invloed kunt inzetten. Wanneer je je bewust bent van jezelf en inzicht hebt in de manier waarop communicatiepatronen werken, kun je je communicatie en persoonlijke effectiviteit optimaliseren. Je kunt flexibel met situaties omgaan en plezier ervaren. In dit boek lees je hoe de NLP-methode je hierbij kan helpen. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en geeft inzicht in hoe en waarom mensen doen wat ze doen. Voor jou als managementassistent is het handig om te weten hoe iemand anders in elkaar zit. Met dat inzicht ben je beter in staat om aan te sluiten op die ander. Hierdoor verbetert de samenwerking en kun je je gezamenlijke doelen makkelijker bereiken. Veel leesplezier en wie weet ontmoet ik je op de 3-daagse training De Management Assistent en NLP!
Keywords: Neurolinguïstisch programmeren