Raar - Mastenbroek, Bianca, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Rikje hoort een rare stem in haar hoofd. De stem beveelt haar wat ze moet doen of zeggen. En het blijft niet bij één stem: uiteindelijk zitten er drie stemmen in Rikjes hoofd. En allemaal willen ze dat Rikje doet wat zij haar zeggen. Rikje wordt er wanhopig van. Hoe kan ze de stemmen doen zwijgen? (meeleefverhaal)
Meeleef - Stemmen in je hoofd - gevecht met jezelf - illustraties van Isabel Bouttens