Spraaktaal kids : 4 - 7 jaar : mijn denk- doe- en praatmap - Isarin, Jet, 1958- (Huizen : Pica, 2015)
Spraaktaal Kids is dé denk-, doe- en praatmap voor kinderen van 4 tot 7 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Spraaktaal Kids is ook geschikt voor andere kinderen die taal moeilijk vinden! Spraaktaal Kids is er voor kinderen en grote mensen samen: moeders, vaders, verzorgers, opa's, oma's, logopedisten, leerkrachten, ambulant begeleiders, intern begeleiders, pedagogisch behandelaars, orthopedagogen en psychologen. Een werkboek dat kinderen en volwassenen uitnodigt om samen op zoek te gaan naar taal. ◦Taal voor wie je bent, wat je kunt, wat je wilt, wat je voelt en wat je vindt. ◦Taal voor je lijf en je grenzen. ◦Taal voor overeenkomsten en verschillen. ◦Taal voor de kleine en grote wereld waarin je leeft. ◦Taal voor nu en taal voor straks. ◦Taal voor taal en taalproblemen. Spraaktaal Kids reikt beeld en taal aan voor het communiceren over gevoelens, gedachten, opvattingen, wensen en relaties. Spraaktaal Kids is een invulboek, een stickerboek en een plakboek: denken door doen!
Keywords: Taalontwikkelingsstoornissen