De allereerste zoen - Van Genechten, Guido, 1957- (Hasselt-Amsterdam : Clavis, 2015)
Sommigen krijgen het er heerlijk warm van, anderen gaan ervan zweven. Je hebt er bij wie het kriebelt tot in hun tenen en van anderen gaat hun hart sneller slaan. Wat er ook gebeurt, één ding is zeker: zoenen is het allerleukste wat er bestaat! Maar wie is er eigenlijk ooit mee begonnen? Het antwoord op deze fascinerende vraag vind je in dit hartveroverend knuffelige prentenboek, voor zoeners vanaf 3 jaar.
Keywords: Gevoelens-Gedrag