Nomizo : Filosofiespel - Duintjer, Manon, ....-; Visser, Marlies, ....- (Amsterdam : Luitingh Sijthoff)
Nomizo, het bordspel met diepgang! Durf jij je eigen standpunt van een andere kant te bekijken? Ben je nieuwsgierig naar de argumenten van anderen? Dan is Nomizo het spel voor jou! Nomizo, filosofiespel voor jong en oud Nomizo daagt je uit om na te denken en te filosoferen. Het spel zorgt voor interessante en vaak hilarische filosofische gesprekken. En ook het toeval speelt een belangrijke rol.
Nomizo bevat 175 verrassende vragen rondom zeven thema's, waaronder Leven & Dood, Liefde & Vriendschap, Goed & Kwaad en Natuur & Technologie.
Leeftijd: 14 – 104, Duur: 60 min Aantal spelers: 3 – 10
Keywords: Filosofie -- Jeugd