Veldgids diersporen : sporen van gewervelde landdieren - Van Diepenbeek, Annemarie, ....- (Zeist : KNNV Uitgeverij, 2015)
Hét standaardwerk over diersporen geschreven door de grootste Nederlandse deskundige. Beschrijft sporen van de zoogdieren, vogels, amfibieën en reptielen van West Europa. De meest complete Nederlandstalige diersporengids op dit gebied. Diersporen van West-Europa doeltreffend herkennen Veel extra ecologische informatie Compacte sleutels en informatie over uiterlijk, afmetingen en vindplaats Meer dan 1000 foto's en tekeningen Handige waarnemingstips Voor beginners en gevorderden, onderzoekers en beheerders.
Vogels, zoogdieren, amfibieën en reptielen - herkenning en determinatie - voor West-Europa