Mediaorkestratie - Voorveld, Hilde, ....- (Amsterdam : SWOCC, 2016)
In een medialandschap met bijna onbeperkte mogelijkheden om te adverteren en de dialoog, interactie en transactie met de consument op te zoeken en aan te gaan, is het voor adverteerders niet altijd makkelijk om op effectieve wijze hun media-inzet te orkestreren. Deze SWOCC-publicatie helfpt adverteerders onderbouwde keuzes te maken over de inzet van merkcommunicatie op verschillende (social) media. Een stappenplan voor verbetering van het gesprek over media-inzet tussen adverteerders, mediabureaus, reclamebureaus en andere betrokken partijen.
Keywords: Adverteren; Media; Merken