Woek en Willie - Misschaert, Inge, 1974-; Boeykens, Hans, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
In een groot bos wonen twee kleine monsters, Woek en Willie. Woek doet een dutje. Vlakbij ligt Willie op het gras. Opeens zoemt er een bij voorbij. Woek valt van de bloem. Willie wipt van schrik op een boomstronk. Dan zien ze elkaar voor het eerst.
Ruziemaken
Keywords: Gevoelens-Gedrag