't Veer : opmerkelijk op maat - Cambien, Karel, ....-; Maes, Noël, ....- (Menen : 't Veer vzw, 2014)
Publicatie van 't Veer. Beschutte werkplaats 't Veer startte in 1984 als project van het Psychiatrisch Centrum Menen om enkele mensen met een beperking werk te geven. In de loop der jaren steeg dit aantal tot 600. Maatwerkbedrijf 't Veer heeft vandaag grote productieruimtes in industriezone Grensland Menen. 't Veer vergroot ook stap voor stap zijn enclavewerking, waarbij medewerkers de opdracht ter plaatse in bedrijven uitvoeren. Meer dan ooit kijkt 't Veer in zijn evolutie van beschutte werkplaats naar maatwerkbedrijf uit naar een intense en mensvriendelijke samenwerking met bedrijven uit allerlei sectoren.
Keywords: Beschutte werkplaatsen; Gehandicapten -- Arbeid; Mensen met een beperking