Handboek toerisme : overzicht van de reissector en de transportmiddelen - Siebens, Ivo, ....-; Addiers, Martine, ....-; Troukens, Griet, ....- (Leuven : LannooCampus, 2013)
Inzicht in de mechanismen van de toeristische sector. Wat doet een reisagent precies? Hoe werkt een touroperator? Hoe komen we aan de verschillende transportmiddelen? Reizen is ontzettend populair vandaag de dag. De keuze aan bestemmingen en reisformules is dan ook overweldigend. Niet alleen is het voor reizigers moeilijk een keuze te maken uit het enorme aanbod, ook voor de professional is het een uitdaging om het juiste product aan de juiste reiziger aan te bieden. Dit boek, dat tot stand kwam na intensief overleg met topmensen uit de sector, geeft een zeer toegankelijk overzicht van de complexe toeristische markt en de transportmiddelen. Voor alle mensen uit de sector, studenten en alle reizigers die willen weten hoe de toeristische sector werkt.
Keywords: Toerisme -- Transport