CommTalks : 40 thought leaders over het communicatievak van morgen - van Ruler, Betteke, 1948- (Amsterdam : Adfo Groep, 2016)
Dat er veel aan het veranderen is in het communicatievak is een open deur. Maar wat kan jij als communicatieprofessional doen om goed op al die veranderingen voorbereid te zijn? In 40 CommTalks geven prominenten uit communicatiepraktijk, communicatiewetenschap en van buiten antwoord op deze vraag. Nu, meer dan ooit, is het nodig om een visie te hebben op je meerwaarde in de toekomst. Opdrachtgevers vragen erom. Iedereen lijkt ook zin te hebben in vernieuwing. Je frist ervan op, je positionering wordt ermee geholpen en het levert meer impact op. Maar het is lastig om te bedenken waar je zult beginnen, hoe je het aanpakt, welke kant je uit moet denken, wat bij jou en jouw organisatie of bureau past. Dit boek geeft houvast, inspireert en helpt je daarbij.
Keywords: Communicatie -- Toekomst