Just a beginning : een documentaire van Jean-Pierre Pozzi en Pierre Barougier - Pozzi, Jean-Pierre, ....- ([s.l.] : September Film, 2015)
Thema-dvd - De kleuters in de klas van juf Pascaline hebben wekelijks een opmerkelijke les op het rooster staan, namelijk filosofie. In deze les leren de klasgenoten hun gevoelens te uiten en te luisteren naar de gedachtes van anderen terwijl ze discussiëren over onderwerpen als liefde, macht en de dood. Tijdens deze gesprekken met het oog op de toekomst laten de enthousiaste filosofen geen kans voorbij gaan om hun mening te geven.
98 min.
Keywords: Filosofie -- Kinderen