Katapult : Junglebox 2 : 2de leerjaar. (Brugge : Die Keure, 2015)
De junglebox voor het 2e leerjaar heeft een dubbel doel: Enerzijds bevat de box enkele groene getalkaartjes van 10 en enkele jetons. Hiermee kunnen de leerlingen die in het begin van het tweede leerjaar nog moeite hebben met hun bewerkingen, de junglebox gebruiken ter ondersteuning en de bewerkingen telkens visualiseren. Daarnaast bevat de junglebox kaartjes met alle maaltafels en alle deeltafels. Vooraan op het kaartje de bewerking, achteraan de uitkomst. Met deze kaartjes kunnen de leerlingen op gelijk welk moment hun tafels verder inoefenen. De kaartjes zijn uit stevige pvc en vervangen dus de typische ‘kaasdoosjes'. Inhoud doos: Jetons (gele en zwarte zijde) Kaartjes met groene getalbeeld van 10 Kaartjes groter dan, kleiner dan, bewerkingstekens, is gelijk, is niet gelijk, Thor de alligator Kaartjes met alle maaltafels Kaartjes met alle deeltafels Whiteboardje
Rekendoos
Katapult 2
Doelgroep: Basisonderwijs ; 2de leerjaar ; rekenen ; rekenspel