Universitaire Stichting. (S.l. : s.n.)
De Universitaire Stichting is een ontmoetingsplaats voor academici van heel het land, voor academici en leden van de "civiele" maatschappij, voor academici van ons land, buitenlandse academici en leden van internationale organisaties