Londen - Gotink, Esther, ....- (Tielt : Lannoo, 2015)
De reisgids van de 21ste eeuw - Ontdek in deze reisgids wat Londen voor jou te bieden heeft - Stippel met de 360° reisplanner een persoonlijk reisprogramma uit, op basis van je eigen interesses - Verken de stad met realtime gps-ondersteuning en offline kaarten in je smartphone
Keywords: Reisgids -- Londen; Reisgids -- Groot-Brittanië.