Telefonisch afspraken maken - Spruyt, Walter, ....-; Herssens, Francis, ....-; Spruyt, Jorg, ....- (Berchem : De Boeck, 2015)
Telefonisch afspraken maken roept bij veel verkopers afkeer en angst op. Toch is het een belangrijk onderdeel van de verkoopactiviteit. Walter Spruyt en Francis Herssens tonen aan hoe je met een duidelijke structuur en methode succesvol afspraken maakt.
Keywords: Verkopen; telefoneren