Het grote marcom inspiratieboek : laat je inspireren door pioniers uit het marketing- en communicatievak - Adformatie Groep (Alphen aan den Rijn : Adformatie Groep, 2016)
Snel op de hoogte en vol ideeën Heb jij ook tijd tekort om alles op marketing- en communicatiegebied bij te houden? In alle drukte is het soms lastig om nieuwe ideeën op te doen. Daarom dit boek. Om bijvoorbeeld tijdens je vakantie, in de trein of in het weekend up to date en weer geïnspireerd te raken. Bijdragen van topauteurs en professionals uit de marketing- en communicatiewereld zullen je op goede en vernieuwende ideeën brengen. Verder vind je samenvattingen van de beste marcomboeken. Zo ben jij snel op de hoogte van de inhoud van deze bestsellers. Tips, stappenplannen en handige weetjes helpen je in je dagelijkse werk. Wie heeft straks het beste idee tijdens een brainstormsessie? Wie is er op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen? En wie kan er weer helemaal meepraten? Jij natuurlijk!
Keywords: Communicatie; Marketing