ICT, mensen en organisaties - Boonstra, Albert, ....- (Amsterdam : Pearson Education Benelux, 2010)
Dit boek helpt studenten in het hoger onderwijs een samenhangende visie te ontwikkelen op ICT in organisaties door de relatie te leggen tussen ICT, strategie, organisatieontwerp en mensen. Veel aandacht is er daarbij voor de organisatorische gevolgen van nieuwe vormen van ICT, zoals internet en e-commerce, bedrijfsbrede systemen als ERP en CRM en de gevolgen van informatietechnologie die de bedrijfsgrenzen overschrijdt. Het boek is voorzien van praktijkcases, discussievragen en actuele voorbeelden.