Informatiemanagement. - Bruins, Rolf, ....-; Pinkster, Bert, ....- (Amsterdam : Pearson, 2010)
Informatiemanagement introduceert de student in dit dynamische vakgebied, dat zich bevindt op het kruispunt van informatiekunde, bedrijfskunde, management en marketing. In deze tweede, geactualiseerde editie wordt eerst beschreven wie de kenniswerker is, wat zijn functie is in de organisatie en hoe de omgeving de rol van ICT in de organisatie beïnvloedt. Het sturen en beheersen van informatiestromen en de achterliggende technologie komen vervolgens aan bod. Ten slotte staan het belang van innovatie en verandermanagement centraal.