Schrijven : van verslag tot eindwerk : do's & don'ts - Pollefliet, Leen, 1963- (Gent : Academia press, 2016)
Een eindwerk schrijven is voor veel studenten een nachtmerrie. Onsamenhangende inhoud, gedrochten van zinnen, draken van taalfouten, chaotische opmaak ...: allemaal monsters onder hun bed (en onder dat van hun lesgevers)! Schrijven: van verslag tot eindwerk is een praktische gids waarmee studenten uit het hoger onderwijs elke schrijfopdracht tot een goed einde kunnen brengen.
Keywords: Eindwerken; Social Sciences and Humanities. Communication Studies -- Publishing; Social Sciences and Humanities. Communication Studies -- Reporting