Coup de pouce direct : leerwerkboek. (Mechelen : Plantyn, 2016)
Coup de Pouce Direct werd ontwikkeld voor leerlingen A-stroom die een extra duwtje in de rug nodig hebben: gebaseerd op de dossiers uit Coup de Pouce 1 en 2 met extra inoefenkansen met uitgebreide ondersteuning voor de leerling met vereenvoudigde instructies, grammaticakaders ...
Nieuwe methode Frans. Leerwerkboek voor het eerste jaar A-stroom.
Keywords: Frans -- Secundair onderwijs