Typ-Top : online - Vandeputte, Dirk, ....-; Koenraad Six, ....-; Buysse, Peter, ....- (Berchem : De Boeck, 2014)
Typ-Top is al jarenlang de populairste methode voor klaviervaardigheid. Echte klaviervaardigheid die je nooit meer verleert, verwerf je door op een gestructureerde manier veel te oefenen. Dat is waar Typ-Top voor staat.
De meest beproefde methode vloeiend en foutloos typen; nu met oefentraject online
Keywords: Typen