Larousse : geschiedenis van de wereld. (Gilze : Larousse, 1997)
10 verzamelmappen van aparte uitgaves die telkens een deel van de wereldgeschiedenis belichten, van de oorsprong van de mens tot het leven aan het eind van de 20ste eeuw. Chronologisch van De oorsprong van de mens t/m Einde Eerste Wereldoorlog.
Geschonken door Basiel Bonne
Keywords: Geschiedenis