Het strategisch communicatie frame : praktische methode voor strategie-ontwikkeling - van Ruler, Betteke, 1948-; Körver, Frank, ....- (Amsterdam : Adfo, 2014)
Een goede strategie is van cruciaal belang, maar de ontwikkeling ervan moet sneller en interactiever. Op dikke rapporten en tijdrovende processen zit niemand te wachten. Het gaat om de essentie. Op welke manier gaat u het verschil maken? 'Het Strategisch Communicatie Frame' is een praktische methode die helpt de juiste keuzes te maken. Keuzes die belangrijk zijn voor uw organisatie, klant of project. Het schrijft niet voor wat u moet doen of welke strategie de beste is. Die keuzes maakt u. De methode helpt u om de béste keuzes te maken. 'Het Strategisch Communicatie Frame' dwingt u na te denken over uw visie op communicatie, over uw doelen en over hoe u die doelen wilt gaan realiseren. Het maakt continu inzichtelijk waar u naartoe werkt en of u nog steeds met de goede dingen bezig bent. Als een van uw keuzes niet meer relevant blijkt te zijn heeft dat meestal gevolgen voor uw andere keuzes. Strategievorming is een dynamisch proces dat voortdurend aandacht behoeft. Dit boek laat zien wat het belang is van een goede strategie en het helder weergeven daarvan. Vanuit een stevige theoretische basis maar met volop aandacht voor de praktijk. Het staat vol relevante inzichten, praktische tips en interessante columns van toonaangevende communicatiedirecteuren. Het boek is een hulpmiddel voor ambitieuze professionals die met communicatie het verschil willen maken.
Keywords: Communicatie -- Strategie; Professionele communciatie