Code : cultuurwetenschappen : leerwerkboek (vrij onderwijs). (Berchem : De Boeck, 2016)
Code Cultuurwetenschappen is een netoverschrijdend leerwerkboek voor leerlingen in de humane wetenschappen. Waarom kiezen voor Code? behandelt de leerplandoelen uit het vrij onderwijs en het GO! onderzoekscompetentie wordt geïntegreerd aangebracht, maar steeds als onderdeel van een duidelijke leerlijn en met voldoende theoretische ondersteuning aandacht voor onderzoekend leren via gevarieerde werkvormen coherent geheel in een gebruiksvriendelijke lay-out ondersteuning voor de leerkracht: ingevuld leerwerkboek, didactische wenken, jaarplan, leerlijnen, toetsen en pakketten voor instromers uitgebreid digitaal aanbod, met methodesite voor leerlingen en leerkrachten, i-boards en digitale boeken leerlingen kunnen online hun kennis testen met behulp van remediëringsopdrachten actualiteit via de methodesite
Code is de nieuwe, complete methode voor de richting Humane wetenschappen.
Keywords: Gedragswetenschappen -- Secundair onderwijs; Humane wetenschappen -- Secundair onderwijs