Atlas van de algemene en Belgische geschiedenis - Hayt, F., ....-; Grommen, J., ....-; Janssen, R., ....-; Manet, A., ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
Deze atlas werd in 2015 grondig nagekeken en geactualiseerd. De atlas is erg gebruiksvriendelijk dankzij het uniforme kaartbeeld met eenvoudige symbolen enerzijds en het optimale kleurencontrast voor een betere leesbaarheid anderzijds. De kaarten werden chronologisch herschikt, waardoor de leerlingen nog vlotter aan de slag kunnen. Inhoudelijke aanpassingen zorgen voor een betere aansluiting bij de klaspraktijk en de leerplannen.