Schrijven voor SEO in 60 minuten - Steenbergen, Rutger, ....- (Zaltbommel : Haystack, 2014)
SEO is de afkorting van 'Search Engine Optimization'. Dit boekje gaat over de vraag hoe je er voor kunt zorgen dat jouw website beter vindbaar is via de zoekmachines op het internet. In betrekkelijk eenvoudige taal gaat de auteur, een online marketeer die ondernemers helpt bij het optimaliseren van hun websites, onder meer in op de werking van Google en op de vier pijlers van succesvol SEO-schrijven: doelgroeponderzoek, onderzoek naar effectieve trefwoorden, het schrijven en optimaliseren van teksten voor de website en het opbouwen van zogeheten 'links' op het internet. Het boekje, geschreven voor leken, geeft ook aan hoe je je succes op het internet meet, bijvoorbeeld met Ranck Tracker, Google Analytics en Google Webmaster Tools. Een aardige uitgave, waarmee men in vogelvlucht vertrouwd raakt met het optimaliseren van websites. Pocketuitgave; normale druk. © NBD Biblion - Mr. P.C. van Schelve
Keywords: Zoekstrategie (operations research).