Bloggen als een pro in 60 minuten - Daae, Elja, ....- (Zaltbommel : Haystack, 2013)
Wereldwijd zijn er miljoenen blogs en elke dag komen daar blogs bij. Maar hoe begin je? Waar moet je aan denken en waar moet je op letten? En vooral: waar moet je het over hebben? Elja Daae geeft in haar boek de wereld van het bloggen weer, dat je hopelijk in zestig minuten uitgelezen hebt. Het boek gaat niet inhoudelijk in op het bloggen, maar schetst de voorwaarden om tot een goede blog te komen. Het opzetten van je blog zul je dus wel helemaal zelf moeten doen. Het boek gaat in op drie kernwaardes van een goede blog: focus, authenticiteit en toewijding. Het zijn vooral tips en voorbeelden van bestaande populaire blogs (onder andere Frankwatching.nl) – maar verwacht dus geen schrijftips of inhoudelijke tips. Het boek is geschreven voor de beginnende blogger en voor mensen die overwegen een blog te starten. Pocketuitgave; normale druk. © NBD Biblion - E. Reuvers
Keywords: Blogs