Actie! : logistics : leerwerkboek. (Berchem : De Boeck, 2013)
Actie! Logistics behandelt leerinhouden van de keuzemodule Logistiek medewerker in de derde graad. Deze keuzemodule kan gevolgd worden door zowel de leerlingen Kantoor als de leerlingen Verkoop.
Keywords: Kantoortechnieken