Actie! : retail minor : leerwerkboek. (Berchem : De Boeck, 2013)
Actie! 5 Retail minor behandelt leerinhouden van de keuzemodule Retail minor in de derde graad. Deze keuzemodule wordt enkel gevolgd door leerlingen Kantoor.
Keywords: Kantoortechnieken