Actie! : office : leerwerkboek. (Berchem : De Boeck, 2013)
Actie! 5 Office behandelt leerinhouden van de basismodule Office in de tweede en derde graad. Deze keuzemodule wordt enkel gevolgd door leerlingen Kantoor.
Keywords: Kantoortechnieken