Actie! : retail : leerwerkboek. (Berchem : De Boeck, 2013)
Actie! Retail behandelt leerinhouden van de basismodule Retail in de tweede graad. De basismodule Retail wordt gevolgd door zowel de leerlingen Kantoor als de leerlingen Verkoop.
Keywords: Kantoortechnieken