Actie! : retail major : leerwerkboek. (Berchem : De Boeck, 2013)
Actie! Retail major behandelt leerinhouden van de basismodule Retail in de derde graad. In de derde graad wordt de basismodule Retail enkel gevolgd door de leerlingen Verkoop.
Keywords: Kantoortechnieken