Fundamenten van boekhouden - Van Caer, Francis, ....-; Brawers, Dirk, ....-; Fastré, Lucien, ....-; Peeters, Hans, 1977- (Berchem : De Boeck, 2016)
Fundamenten van boekhouden is geschikt voor de 2de en 3de graad aso en tso in het VO en het GO. Zelfontdekkend leren en inzicht verwerven staan centraal.
Keywords: Boekhouden -- Secundair onderwijs