Economische topper : bedrijfswetenschappen. (Berchem : De Boeck, 2015)
Economische Topper behandelt de leerinhouden van economie in het aso. Economische Topper 6 bedrijfswetenschappen wordt gebruikt in het 2de jaar van de 3de graad.