iSee : via informatica : gegevensbeheer : Access 2016 : leerboek. (Brugge : Die Keure, 2016)
ISee is een nieuwe reeks informaticaboeken voor de tweede graad, conform het nieuwe leerplan van het VVKSO (2011). iSee is ook in een CVO-opleiding perfect bruikbaar.
Keywords: Informatica -- Secundair onderwijs