Een speciale dag - Provost, Isabelle, ....-; Hérout, Sophie, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Klein Konijn wordt vrolijk wakker. Vandaag is het voor hem een heel speciale dag! Maar het lijkt wel of mama het vergeten is. Ze stuurt hem naar oma om worteltjes te halen voor het ontbijt... Wordt het dan toch geen speciale dag?
Keywords: Jarig zijn