Techniek explora : projectdossier. - Broos, Wim, ....-; Cobbaert, Sofie, ....-; Cremers, Swa, ....- (Mechelen : Plantyn, 2017)
Bestaat uit: 1 - Jij en techniek. 2 -Tekenen van techniek. 3 - Energiek met techniek. 4 - Een staaltje van techniek. 5 - Techniek beweegt. 6 - Verder met techniek. 7 - Bouwen op techniek. 8 - Zuiverende en voedende techniek. 9 - Krachtige techniek.
Keywords: Techniek -- Secundair onderwijs