Praktische gids voor het huishouden - Huybrechts, Lucienne, ....-; Segers, Huguettte, ....-; Truyers, Ria, ....- (Berchem : De Boeck, 2016)
Naslagwerk voor leerling én leerkracht voor alle studierichtingen en opleidingen waar verzorging, textiel- en interieurzorg aan bod komen. Centraal staan de basisvaardigheden, die stap voor stap worden uitgewerkt. Actuele en praktische informatie!
Keywords: Huishoudkunde -- Beroepsonderwijs