Blauw - Mende, Liesbeth, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
Nikki probeert te overleven. Dat is niet eenvoudig nu ze met haar moeder naar een somber flatje is verhuisd. Haar moeder heeft Bert gedumpt, de enige vaderfiguur in Nikki's leven. Als een nieuwe liefde alle aandacht van haar moeder opeist en Nikki's enige vriendin Tanja ook nog eens een vriendje krijgt, lijkt niemand zich meer om Nikki te bekommeren. Hoe zorg je dat je gezien wordt in een wereld waar niemand op je zit te wachten? Nikki heeft zo haar eigen manier. Nominatie Prijs van de Jonge Jury 2015
Puberteit - emoties