Broederband : boek 1 : de outsiders - Flanagan, John Anthony, 1944- (Wommelgem : Van In, 2016)
In Skandia kun je maar op één manier een echte man worden. Jaarlijks worden er twee teams samengesteld van jongens die dat jaar 15 worden. Zo'n groep - broederband - volgt gedurende drie maanden een heftige training. Slechts een van de teams kan winnen. Dit jaar is zijn er echter te veel jongens om de gebruikelijke twee teams te vormen. Dat betekent dat er een derde broederband wordt gevormd, bestaande uit de zwakste en minst populaire jongens. Hal Mikkelson wordt ongevraagd de leider van deze broederband van outsiders. Bruna jeugdboek van het jaar 2013
Fantasy - avontuur