Fluisterwater - Mous, Mirjam, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
De zomervakantie belooft voor Marit een lange, doodsaaie periode te worden. Om de tijd door te komen, neemt Marit een vakantiebaantje bij het dolfinarium. Daar komt ze in contact met een vrolijk groepje vrienden. Marit wordt meteen smoorverliefd op Nathan. Als hij na een feestje aanbiedt om haar naar huis te brengen, zegt ze geen nee. Maar dan krijgt ze een ongeluk dat haar hele leven op zijn kop zet. Parallel wordt het verhaal van de Kleine Zeemeermin verteld, uit een boek dat Marit haar vader cadeau geeft. Ook zij moet leren leven met verlies …
Verliefdheid - ongeval